novinky 

Už nemusíte hľadať inde, všetky najobľúbenejšie vianočné klasiky nájdete kedykoľvek na Voyo!

Všetky klasické české a slovenské rozprávky na jednom mieste. Filmy, bez ktorých si vianočné sviatky nevieme predstaviť. A k tomu nové zimné komédie pre celú rodinu aj filmy pre milovníčky, ale aj milovníkov vianočnej romantiky. S Voyo si každý užije Vianoce na maximum.

Nalaďte sa vďaka Voyo na sviatočnú atmosféru s najobľúbenejšími klasickými rozprávkami alebo rodinnými filmami plnými pozitívnych emócií a pravej vianočnej nálady. Z bohatej a pestrej ponuky najznámejšej slovenskej streamovacej služby si vyberie skutočne každý a svoje obľúbené tituly si na Voyo môžete vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek budete mať chuť.

„V predvianočnom Voyo menu nechýba poriadne štedrá nádielka noviniek, populárnych slovenských, českých aj zahraničných rozprávok a filmov, ktoré sú ako stvorené pre skutočnú sviatočnú pohodu. Predplatitelia si tak na jednom mieste a úplne bez reklám môžu vychutnať desiatky najobľúbenejších vianočných titulov, od Tři oříšky pro Popelku, cez Pelíšky, až po S tebou mě baví svět a mnohé ďalšie,“ hovorí Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Vianočné sviatky sa nemôžu zaobísť bez najobľúbenejšej rozprávky Tři oříšky pro Popelku s nezabudnuteľnou Libušou Šafránkovou. V ponuke streamovacej služby nechýbajú ani ďalšie populárne klasické filmové rozprávky a rodinné filmy, ako napríklad legendárne Pelíšky, kultová Perinbaba, či zábavná „pánska jazda“ S tebou mě baví svět, Anjel PánaAnjel Pána 2, Sněženky a machři, Pyšná princezna, S čerty nejsou žerty, Nebojsa, Galoše šťastia, Princezna se zlatou hvězdou, Šíleně smutná princezna, Soľ nad zlato, Kráľ Drozdia brada, Popolvár najväčší na svete, Princ a Večernice, Falošný princ, ale aj Třetí princ.

Skvelú atmosféru prináša na Voyo aj mladá čarodejnica Saxana v príbehu Dívka na koštěti, Byl jednou jeden král, Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách, Tři veteráni, Dařbuján a Pandrhola, Honza málem králem, Císařův pekař – Pekařův císař,  Hrátky s čertem, Ako sa budia princezné, Plavčík a Vratko a ďalšie nestarnúce klasiky. 

Z novších slovenských a českých titulov sú to napríklad filmy Známi neznámi, Vianočný Kameňák, Želanie pre Ježiška, Padesátka, Ženská na vrchole, Špindl a Špindl 2, Láska rohatá, Ten, kdo tě miloval, Tri želania, Dračia princezná, V lete ti poviem, ako sa mám,  Přijde letos Ježíšek?, Hodinárov učeň, Tři bratři, Sedem zhavranelých bratov, Čertí brko, Princezná a pisár, Zakliate pierko, Pravý rytíř, Keď draka bolí hlava, Krídla Vianoc, Tajomstvo starej bambitky 2, Princ Mamáčik, O dvanástich mesiačikoch, Najlepší priateľ, Pohádky pro Emu, Najväčší dar či Sokoliar Tomáš.

Voyo ponúka aj množstvo zahraničných filmových lahôdok s vianočnou tematikou. Z akvizičných filmov sú kedykoľvek k dispozícii tituly ako Zabudnutý princ, Rozprávková cesta koníka Hrbáčika, Posledný bohatier, Kráska a zviera, Santa je stále úchyl, Snehulienka s Lily Collins a Juliou Roberts, Vianoce na piatej avenue, Šťastné a slobodné Vianoce a viaceré ďalšie. Nechýba ani poriadna dávka zimnej romantiky s titulmi ako Sobáš pod stromčekom, Vianočná premena, Svadba snov, Splnené želanie či Manžel na jedno použitie.

Najmä detského diváka určite potešia kvalitné zimné animované rozprávky Ako vycvičiť draka: Návrat, Ľadová sezóna, Ľadová sezóna 2, Ľadová sezóna 3, Pat a Mat: Zimné dobrodružstvá, Škriatkovia a trollovia: Tajomná komnata, Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel, Snehová kráľovná: Tajomstvo ohňa a ľadu či Dievčatko z Iglu.

Okrem toho si v kategórii Voyo Film, teda v ponuke českých a slovenských filmov, ktoré krátko po kinopremiére prichádzajú na Voyo, môžu predplatitelia vychutnať aj najnovšie filmy ako Smolu nosíš ty, láska, Želanie k narodeninám, Buď chlap! či Život pre samoukov.

Komentujte cez Facebook

Related posts